گفته ها و نوشته ها

زندگی نوعی مشق شب است که جامعه معلمش بوده و مشق ها را بازدید کرده نمره کمیده یا خط می زنه و یا پاره اش میکنه......

گفته ها و نوشته ها

زندگی نوعی مشق شب است که جامعه معلمش بوده و مشق ها را بازدید کرده نمره کمیده یا خط می زنه و یا پاره اش میکنه......

روش دود گوگرد دادن میوه جات و تهیه خشکبار شفاف و بهداشتی:

  



 

      میدانید که اساسی ترین عاملی که میتواند در دود گوگرد دادن توت و میوه هایی همچون آلو و زردآلو و آلبالو و هلو و ....نقش حیاتی ایفا نماید ایجاد فضایی در خلا مطلق است. این فضا میتواند از یک مکعب مستطیل با پلاستیک ضخیم ایجاد گردد یا یک قابلمه بزرگ و یا یونیلیت یخدان و یا بشکه و یا اتاقکی ساخته شده از مصالح ساختمانی باشد. در اینجا روش کار توضیح داده خواهد شد:  

                                                           

   1 - میوه های مورد نظر را در ظروف و یا در طبق و یا هر وسیله دیگری که میوه ها روی هم قرار نگیرند میریزیم. به نحوی که دود به راحتی میوه ها را تحت تاثیر خود بتواند قرار دهد.                                                  

       2 - داخل یک ظرف فلزی مقداری گوگرد ریخته در خارج فضای موجود آنرا آتش زده و وقتی که همه اضلاع گوگردها آتش گرفتند آنرا داخل فضای میوه ها قرار میدهیم.                                                                

      3 - حال وقت مهم کار فرا میرسد بایستی ترتیبی داده شود که حتی کوچکترین درزی به بیرون باقی نمانده باشد. میدانید که گوگرد تنها عنصری است که احتیاجی در سوختن به اکسیژن ندارد و خود با سوختن ایجاد اکسیژن میکند. شعله گوگرد بسیار بسیار زیبا و رنگ آبی براقی دارد.                                            

      4 - معمولا میشود در چند بار انجام دادن دودگوگرد زمان مناسب کوره موجود را بدست آورد. اگر میوه ها شل و کم حجم باشند زمان مختصرتری میبرد تا میوه های ضخیم و پرحجم و کال تر.                              

      5 - بعد زمان حدس زده شده برای دودآلود شدن میوه ها درب فضای خلا گونه را باز و میوه های دودی را بنا به وضعیت آبدار بودن شون در فضای آزاد و آفتاب قرار میدهیم. آفتاب مستقیم میتواند میوه های موجود را کمی کدر نماید. اگر خشکبار شفاف و طلایی مورد نظرمان است بایستی میوه ها را در فضای سایه خشک نماییم.                                                                                                        

   6 - حقیر در آپارتمان کوچک یونیلیت یخچالی را انتخاب و با اینکه فضای کمی دارد در سه ردیف در ارتفاع میوه ها را چیده و با انتخاب قوطی کنسرو ماهی جهت آتشدان خیلی از خشکبارها را تهیه کرده ام.

 

 

 

 

photo_2016-09-01_20-28-38.jpg

 

photo_2016-09-01_20-27-59.jpg

 

photo_2016-09-01_20-28-11.jpg

 

photo_2016-09-01_20-28-35.jpg

 

 

 

photo_2016-09-01_20-28-31.jpg

 

 

 باقری خانه ما 11-6-95 (3).jpg

 

photo_2016-09-01_20-28-27.jpg

 

 

photo_2016-09-01_20-28-41.jpg

 

 

نظرات 7 + ارسال نظر
حسن پنج‌شنبه 3 مرداد‌ماه سال 1398 ساعت 02:31 ب.ظ

خیلی ممنون از توضیح تون خوب بود

شهبا ی چهارشنبه 13 فروردین‌ماه سال 1399 ساعت 01:30 ق.ظ

خیلی عالی بود یاد قدیم افتادم که توی روستا پدر بزرگم برای خشک کردن زردآلو از این روش استفاده می کرد ، یادش بخیر

جواد پنج‌شنبه 5 تیر‌ماه سال 1399 ساعت 10:22 ب.ظ

سلام، یه سوال، آیا دودش برای انسان ضرر نداره؟؟

سید پنج‌شنبه 3 مهر‌ماه سال 1399 ساعت 08:04 ق.ظ

بسیار سپاسگزارم از توضیحات کاربردی تون

نیکو چهارشنبه 30 مهر‌ماه سال 1399 ساعت 11:45 ق.ظ

سلام سپاسگزار ولی حیف که عکسهایتان باز نمیشوند.

محمد جمعه 21 خرداد‌ماه سال 1400 ساعت 08:06 ب.ظ

سلام و تشکر از ایده های خوبتون
متاسفانه تصاویر منقضی شدن حیف

آزاد سه‌شنبه 9 شهریور‌ماه سال 1400 ساعت 05:45 ق.ظ

درود
روش بسیار خوب ، ساده و نو آورانه ای بود
سپاس فراوان.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد